За къмпинга

Къмпинг Силистар е най-южният къмпинг по българското Черноморие. Намира се на 80 км южно от Бургас, в местност Силистар, между селцата Синеморец и Резово. Разполага с каравани, които се отдават под наем, както и с много място за отдих със собствен кемпер, каравана или палатка.

На разположение на гостите има дървени беседки, място за барбекю, както и голяма, слънчева поляна за игра на волейбол, футбол или бадминтон. Има нови санитарни помещения с топла вода денонощно. Генераторът, захранващ къмпинга с електричество, работи между 19.00 ч. и 24.00 ч. Предвид отдалечеността на къмпинга от населени места и магазини, на разположение на гостите има общи хладилници, в които могат да съхраняват продуктите си.

През 2018 г. къмпингът печели класацията на Българския къмпинг портал за Любим къмпинг на Българското черноморско крайбрежие. Печели първо място също и в категорията “Локация и обкръжаваща природа”, както и 2-ро място в категорията “Обслужване и гостоприемство”; 3-то място в категория “Удобство и хигиена”, подкатегория “Удобство на къмпинг местата”.