За къмпинга

Къмпинг Силистар е най-южният къмпинг по българското Черноморие. Намира се на 80 км южно от Бургас, в местност Силистар, между селцата Синеморец и Резово. Разполага с места за отдих за кемпери, каравани и палатки, места за барбекю и почивка на сянка, както и голяма, слънчева поляна за радост на децата. Обособени са нови санитарни помещения с топла вода денонощно. Генераторът, захранващ къмпинга с електричество, работи между 20.00 ч. и 24.00 ч. Предвид отдалечеността на къмпинга от населени места и магазини, на разположение на гостите има общи хладилници, в които могат да съхраняват продуктите си.

През 2018 г. къмпингът печели за първи път класацията на Българския къмпинг портал за Любим къмпинг на Българското черноморско крайбрежие. Печели първо място и в категорията “Локация и обкръжаваща природа”, както и 2-ро място в категорията “Обслужване и гостоприемство”.

През 2019 и 2020 г. Къмпинг Силистар е обявен отново за любим къмпинг на Българското черноморско крайбрежие от българските, както и от чуждестранните туристи!